Házirend

A Kőbérc Üdülőben tartózkodó vendégek részére

Érkezés és elutazás: Mivel az üdülőnkben állandó nyitva tartással működő recepció nincs, szobák az érkezés napján 14 – 18 óra között foglalhatók el. Kérjük kedves vendégeinket, a szobákat elutazás napján 10 óráig elhagyni szíveskedjenek.
Házi állat behozatala: Az üdülő területére előzetes egyeztetés alapján csak az üdülőházas, és kemping foglalás esetén lehetséges (napidíja van) .
5 Watt-nál nagyobb teljesítményű elektronikus zenélő lejátszót vagy karaoke erősítőt az üdülő területén használni tilos.
A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt az üdülőben
22-08  óra között hangoskodni, zenélni, vagy zenét hallgatni tilos.
Dohányzás: A szobákban és az étteremben szigorúan, csak kijelölt helyen  (terasz, szalonnasütő) A csikkeket kérjük a kihelyezett hamutartóba gyűjteni.
Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani.
A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A kár megtérítéséről a csoport vezetője gondoskodik.
A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!
A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) felelősséget nem vállalunk.
Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.
Az üdülő területén az állatokat egyedül hagyni és az Étterembe bevinni tilos! Az állat által okozott kárt a helyszínen a gazdája köteles megtéríteni!
Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz. Köszönjük, hogy együttműködik velünk annak érdekében, hogy az Önök számára és a szálláshely többi vendége számára a kirándulás, üdülés a lehető legjobban teljen el.

Palágyi János
+36 20 9161 856
Bózsva, 2021.01.01

Fel